Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر علیرضا رهایی در دومین روز از همایش سراسری معاونان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برگزاری این همایش فرصت مناسبی را برای تبادل‌نظر و هم‌فکری در جهت رفع مشکلات و ارتقای کیفی حوزه آموزش فراهم آورد.

او به موضوعات و مباحث مطرح شده از سوی معاونان آموزشی واحدهای سراسر کشور اشاره کرد و گفت: بحث‌هایی درباره ارتقای جایگاه اعضای هیات علمی مطرح شد که البته معتقدیم جایگاه اعضای هیات علمی بسیار مهمتر از صرفا امر آموزش است و باید صلاحیت‌های دیگری داشته باشند که مجاز به تدریس شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به جایگاه ویژه اعضای هیات باید بستر مناسبی برای ارتقای اعضای هیات علمی که به صورت گسترده و تمام وقت در دانشگاه حضور دارند، فراهم کنیم.

رهایی بر تبعیت واحدهای دانشگاهی از زمان‌بندی فعالیت‌های آموزشی تاکید کرد و گفت: تقویم آموزشی سالیانه باید در واحدها تدوین و ابلاغ شود و کلاس‌های درسی باید به مدت 16 هفته براساس برنامه مصوب سیلابس دروس برگزار شود.

او از راه‌اندازی سامانه جامع نظارت و ارزیابی برای ارزیابی عملکرد واحدها و اعضای هیأت علمی خبر داد و گفت: یکی از فعالیت‌های اصلی معاونت آموزش، نظارت بر واحدها و مراکز آموزشی به منظور اصلاح و بهبود روند آموزشی است. این سامانه نظارتی کمک خواهد کرد که واحدها به طور مرتب و مستمر گزارش عملکرد خود را ارسال کنند تا در معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی بررسی شده و نقاط قوت و ضعف گزارش‌ها مشخص و به واحدها برای اصلاحات اعلام شود که در نهایت این فرایند به ارتقاء سطح کیفیت آموزشی منجر خواهد شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد درباره برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی هم گفت: سال گذشته این آزمون به صورت متمرکز و امسال برای نخستین بار به صورت غیرمتمرکز و استانی برگزار شد که تجربیات هر دو شیوه جمع‌بندی و در حال تحلیل است. نتیجه این بررسی‌ها و نحوه برگزاری این آزمون برای سال آتی ابلاغ خواهد شد.

رهایی بر اهمیت گروه‌های آموزشی تاکید کرد و گفت: اولین و مهم‌ترین واحد در حوزه آموزش، گروه‌های آموزشی به شمار می‌روند. باید اهمیت بیشتری به آنها بدهیم و مزیت‌های مناسبی را در نظر بگیریم تا انگیزش افراد برای فعالیت در این بخش بیشتر شود.

او از تعیین تکلیف تعدادی از رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: با رایزنی‌های انجام شده با مسئولان وزارت علوم، 400 رشته محل این دانشگاه تأیید شده است. همچنین ظرف امروز و فردا تعداد دیگری از رشته محل‌های مقطع کارشناسی‌ارشد نیز تعیین تکلیف می‌شوند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد به بحث‌های تخصصی درباره طرح آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی در این همایش اشاره کرد و گفت: بحث‌های عمده‌ای در مورد ارزیابی مجدد رشته‌ها مطرح شد که با توجه به طرح آمایش دانشگاه آزاد اسلامی، بازنگری مجدد رشته‌ها متناسب با ظرفیت استان‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

رهایی همچنین از تفویض اختیار بیشتر به واحدهای نمونه خبر داد.

منبع:آنا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۵۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود