Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه زابل گفت: 9 طرح فناورانه اعضای هیأت علمی دانشگاه زابل جهت عرضه در هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای فناوری،پژوهش و فن‌بازار، در سامانه ارزیابی فناوری ایران (سافا) به ثبت رسید.

دکتر محمد الله‌بخش درگفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از 9 طرح فناورانه ثبت شده 6 طرح مربوط به دانشکده فنی و مهندسی و 3 طرح مربوط به دانشکده علوم است، به چگونگی ارزیابی و داوری طرح‌ها اشاره کرد و افزود: تمام طرح‌های فناورانه در قالب مدل سطح آمادگی فناوری (Technology Readiness Level) توسط داوران ارزیابی می‌شود و در صورت دارا بودن معیارهای تعریف شده در سطح آمادگی فناوری، امتیازی بین 1 تا 9 دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: سطح آمادگی فناوری (TRL)، سنجه‌ای برای ارزیابی وضعیت توسعه فنی یک فناوری جدید است که 9 مرحله به ترتیب برای تعیین سطح آمادگی فناوری به کار گرفته می‌شود؛ هر چه مرحله توسعه فناوری به 9 نزدیکتر باشد به معنای اماکن تجاری‌سازی و تولید انبوه آن است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه زابل تصریح کرد: مراحل 9گانه TRL شامل مشاهده و درک اصول علم پایه و گزارش آنها، مدل­سازی ایده اصلی فناوری و کاربرد آن، اثبات عملکرد در سطح مدل ریاضیاتی و آزمایش‌­های اولیه، دستیابی به نمونه آزمایشگاهی کارآمد در محیط آزمایشگاهی، دستیابی به نمونه آزمایشگاهی کارآمد در محیطی که به محیط عملکرد واقعی شباهت دارد، دستیابی به نمونه اولیه کارآمد در محیطی که به محیط عملکرد واقعی شباهت دارد، اثبات عملکرد نمونه اولیه در محیط واقعی، تکمیل سیستم نهایی و دستیابی به شرایط لازم برای کاربرد عملیاتی/ افزایش مقیاس تولید به سطح تولید پایلوت و راه‌اندازی سیستم نهایی در محیط واقعی/ راه­ اندازی خط تولید است.

الله بخش ادامه داد: با توجه به کیفیت مناسب فناوری‌های ثبت شده از طرف پژوهشگران دانشگاه، بیشتر طرح‌های فناورانه امتیاز بالایی را بر اساس معیارهای TRL کسب کرده‌اند که در نمایشگاه برای مذاکره با سرمایه‌گذاران برای توسعه فناوری و تجاری‌سازی آنها عرضه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور

ابراهیم نعمتی معاون امور دانشجویان داخل کشو سازمان امور دانشجویی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، گفت: برای ایجاد شادی، نشاط، حرکت، شادابی و پویایی دانشجویان این المپیاد در سه محور فعالیت‌های رباتیک، محوردیجیتال و فیجیتال و محور طراحی و نو آوری در ورزش در ۱۸ رشته طراحی شده است.
ابراهیم نعمتی افزود: همه دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم، دانشگاه‌های آزاد و وزارت بهداشت تا ۲۵ اردیبهشت می‌توانند با مراجعه به سامانه setav. Ir با جزئیات این المپیاد آشنا و ثبت نام کنند.
وی افزود: این المپیاد ابتدا در دانشگاه‌های هر شهر، سپس در دانشگاه‌های استان و در پایان در مرحله ملی، پایان شهریور برگزار و دانشجویان برتر در این ۱۸ رشته به جامعه علمی کشور معرفی خواهند شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • ارزیابی عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری توسط جو کول / زیرنویس فارسی
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان