Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام رامین حسینی معاون فرهنگی، پژوهش و آموزش تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۸ روحانی مستقر در این استان مشغول به فعالیت هستند گفت: رصد فعالیت های مبلغان ثبت شده در سامانه سجام از مهمترین اهداف تدوین برنامه جامع ارزیابی عملکرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه تبلیغ و مساجد، همچنین تاکید بر ضرورت بهره‌ گیری از سامانه جامع اعزام مبلغ اظهار کرد: با ثبت مشخصات دقیق و کامل مبلغین و مبلغات در سطح استان، ضمن آشنایی با توانایی و ظرفیت های آنان، می توان با اشراف کامل نسبت به برنامه ریزی اعزام مبلغین و روحانیون مستقر به مناطق مختلف تبلیغی اقدام کرد.

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه با بیان اینکه تبلیغات اسلامی به‌عنوان متولی و طلایه دار امر تبلیغ دینی و فرهنگی، وظایف سنگینی بر دوش دارد افزود: امیدواریم با ثبت اطلاعات دقیق مبلغین و مبلغات در سامانه سجام که یکی از برنامه های شاخص اعزام مبلغ در کشور است شاهد افزایش فعالیت و ساماندهی فعالیت های تبلیغی در استان باشیم.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با بیان این مطلب که استان دارای پتانسیل بزرگ در حوزه فرهنگی است تصریح کرد: آذربایجان غربی تاکنون در سامانه سجام جزو استان های برتر کشوری است و اگر برنامه‌ریزی صحیحی صورت گیرد می توان از ظرفیت‌های موجود نهایت بهره برداری را بعمل آورد.

گفتنی است، سامانه ی سجام که مخفف «سامانه جامع اعزام مبلغ» است همه ی امور اعزام اعم از مبلغات و مبلغان را در ایام مناسبتی و غیر مناسبتی ساماندهی می‌کند همچنین، این سامانه برخلاف تمامی سامانه‌های دیگر فرآیند محور بوده و نیازسنجی، ظرفیت‌سنجی، تأمین، ابلاغ و اعزام مبلغین دینی توسط این سامانه انجام می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان غربی شرکت کردند
  • ۳ مصدوم در حادثه تصادف در محور پیرانشهر - نقده
  • آزمون‌ اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن آذربایجان غربی
  • آزمون ارزیابی تخصصی حافظان قرآن کریم آذربایجان غربی
  • برگزاری آزمون‌ اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن آذربایجان غربی
  • برگزاری آزمون‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • مصدومیت ۴ تن در سانحه رانندگی پیرانشهر
  • فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان‌غربی تقویت شد
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۲؛هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود