Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد آزادنیا گفت: آزمایشگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT به منظور توسعه زیرساخت های لازم برای انجام آزمایش ها و راه اندازی آزمایشگاه های مرجع، تخصصی و تایید نمونه در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد شده است.

وی با اشاره به ماموریت های اصلی آزمایشگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات افزود: آزمون، ارزیابی و تایید نمونه محصولات و خدمات فناوری اطلاعات، ارائه خدمات فنی و مشاوره برای آزمون و ارزیابی محصولات و خدمات فناوری اطلاعات، مطالعه و رصد آخرین دستاوردها و روند توسعه آزمایشگاه های حوزه ۵G، سامانه‌های ذخیره‌سازی داده، آزادرسانی، استانداردهای اینترنت اشیاء و فناوری های مرتبط، توسعه خدمات آزمایشگاهی جدید مبتنی بر فناوری ‌های اطلاعاتی نوظهور و فراهم کردن زیرساخت های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موردنیاز برای استقرار، آزمون و ارزیابی محصولات حاصل از پروژه های فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT از ماموریت های این آزمایشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزادنیا همچنین در خصوص فعالیت های جاری آزمایشگاه گفت: این آزمایشگاه اقدام به توسعه آزمایشگاه ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت، توسعه آزمایشگاه تایید نمونه سامانه ذخیره سازی داده ها، مدیریت و توسعه دبیرخانه اینترنت اشیاء و فناوری ‌های مرتبط (ISO/IEC JTC۱/SC۴۱) در ایران و توسعه و نگهداری سامانه آزادرسانی منابع، مجموعه داده ها، مستندات و بسترهای مدیریت خدمات API ها می‌کند.

وی درباره جزئیات آزمایشگاه ارزیابی نرم افزار و سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت خاطرنشان کرد: این آزمایشگاه پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT و مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه اندازی شد و موضوع اصلی این تفاهم نامه، واگذاری بخش معینی از خدمات مرتبط با آزمایش و ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت به پژوهشکده فناوری اطلاعات براساس استانداردها و توصیه نامه های بین المللی و ملی و شاخص های وزارت بهداشت است.

به گفته رئیس اداره آزمایشگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT ، آزمایشگاه ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت هم اکنون قابلیت آزمون و ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت در خصوص تطابق با استانداردهای تبادل داده روی بستر پرونده الکترونیک سلامت و درگاه یکپارچه تبادل داده سلامت را دارا است. همچنین مطابق با برنامه ریزی های انجام گرفته این آزمایشگاه، در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه سامانه های قابل ارزیابی این آزمایشگاه شامل سامانه های اطلاعاتی بیمارستانی (HIS)، آزمایشگاهی، درمانگاه، داروخانه، مدیریت مطب، نوبت دهی و نوبت گیری است، گفت: از ابتدای تاسیس آزمایشگاه ارزیابی سامانه های حوزه سلامت تا کنون ۲۳ شرکت متقاضی برای این آزمون ها ثبت نام کردند که فرآیند آزمون و ارزیابی آنها در حال انجام است.

کد خبر 4810389 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: پرونده الکترونیک سلامت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات ارزیابی عملکرد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات هوش مصنوعی تحقیقات علمی فناوری فضایی موبایل خودروی برقی ربات گوگل فناوری نانو ماهواره سامسونگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • سابقه جمع‌آوری اطلاعات صهیونیست‌ها از ایران + فیلم
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟