Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد یزدانپناه با بیان اینکه خدمات دهی و عملکرد خانه های بهداشت توسط سامانه سیب رصد می شود، گفت: درصورتی که میزان رضایت شهروندی از فردی در خانه بهداشت مناسب نباشد در این سامانه ثبت خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص ارزیابی عملکرد دستگاه های سامانه سیب مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد گفت: در حوزه بهداشت سامانه ای به نام سیب وجود دارد، در این سامانه بخشی به نام رضایتمندی قابل مشاهده است، که براساس این سامانه میزان رضایت شهروندان از عملکرد همکاران با ارسال پیامک مشخص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانپناه با بیان اینکه این قبیل پیامک ها برای ارزیابی عملکردها، نوع خدمت، اثر گذار است، تاکید کرد: درصورتی که میزان رضایتمندی شهروندی پایین باشد در این سامانه ثبت و به آن مرکز جهت رفع نواقصات پیامک می دهد.

وی در ادامه با اشاره به نقش خانه های بهداشت در طرح شهید سلیمانی و جزئیات این طرح با بیان  اینکه  70 درصد شهرستان بویراحمد، شامل روستا، بخش ها و حاشیه شهر در طرح شهید سلیمانی پوشش داده شده است، تاکید کرد: مراکزی مانند سیوکی، جلیل، سپیدار، دشت روم، فیروزآباد، تنگ سرخ، چین، لوداب و حاشیه شهر با همکاری بسیج و اعضای داوطلبین هلال احمر پوشش داده شده است.

رئیس مرکز بهداشت بویراحمد با توضیح اینکه سه تیم پشتیبانی، نظارتی و مراقبتی وجود دارد، گفت: تیم پشتیبانی با همکاری بسیج است که موارد تخلف در حوزه اصناف را شناسایی و توسط تیم های نظارتی و بهداشت حرفه ای اعمال قانون می کنند.

وی در خصوص فعالیت تیم مراقبتی ادامه داد: تیم مراقبتی افرادی  مشکوکی که توسط همکاران بسیجی معرفی می شود، با تست سریع و در مدت زمان15 الی 20 دقیقه ای نتیجه آن مشخص می شود، درصورتی که تست این فرد مثبت  شود با اخذ تعهد باید در خانه و قرنطینه بماند و از برقراری تماس با دیگران خودداری کند، اگر این افراد سالمند باشد توسط تیم مراقبتی مراقبت های خاص صورت می گیرد، از طرفی اگر این افراد فقیر و بی بضاعت باشند توسط تیم حمایتی یعنی بسیج سبد کالا و معیشتی در اختیار آنها قرار می دهد.

یزدانپناه در خصوص فعالیت تیم های نظارتی گفت: تیم نظارتی توسط همکاران بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای فعال هستند این تیم به صنوف متخلف  تذکر داده ودرصورتی که رعایت نکنند به مراجع قضایی معرفی می کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد با اشاره به اینکه  دو نقاهتگاه که توسط آموزش و پرورس بنام توحیدی و کمایی برای کسانی که نیاز باشد در خانه نمانند آماده شده است، بیان کرد: شب یلدا را در پیش رو داریم این شب شب مرگباری است و انتظار داریم همانند روز طبیعت در 13 فرووردین ماه همشهریان محترم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و مراسمات خود را به صورت مراسمات مجازی برگزار کنند، از طرفی بانک ها، نهاد ها و مدیران همانند اصناف پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و  به افراد بدون ماسک اجازه ورود ندهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان بویراحمد مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • نویدکیا: نبردن در خانه برای ما اذیت‌کننده است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ارزیابی عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری توسط جو کول / زیرنویس فارسی