Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پشتیبانی، برنامه‌ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران گفت: سامانه ارزیابی عملکرد اتاق‌های تعاون کشور، در راستای هماهنگی و انسجام بین اتاق‌های تعاون کشور با اتاق تعاون ایران و شناسایی نقاط ضعف و قوت تعاون ایجاد شده است.

علی مطیع جهانی معاون پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به سامانه ارزیابی عملکرد اتاق های تعاون کشور، اظهار داشت: ارزیابی با تعیین، سنجش و نمره دهی به استانداردهای عملکرد از ارکان مهم ارزیابی عملکرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد:  ارزیابی بر این اساس، کمک می کند تا خصوصیات، کیفیت، مهارت، ظرفیت و پتانسیل بالقوه برای آینده مشخص شود. 

مطیع جهانی با بیان اینکه ارزیابی اتاق‌های کشور در دو شاخص مورد بررسی قرار می گیرند، گفت: شاخص عمومی شامل محور مدیریت، محور توانمندسازی و شاخص اختصاصی شامل محور خدمت، محور نظارت می‌شود.

وی افزود: طرح ارزیابی عملکرد اتاق های تعاون کشور از سال 97 آغاز شده و دو دوره موفق را پشت سر گذاشته است.

معاون پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از این گفتگو به دستاوردهای این ارزیابی اشاره کرد و بیان داشت: آشنایی با اقدامات و فعالیت های اتاق ها و اشتراک تجربیات موفق، برنامه ریزی برای برنامه های بلند مدت اتاق، شناسایی نقاط ضعف و کمک به بهبود فرآیندها، هماهنگی و انسجام و ایجاد ارتباط موثر بین اتاق های کشور از مهمترین دستاوردهای این طرح محسوب می شود.

از این پس اتاق های کشور می‌توانند با ورود به نشانی www.iccarzyabi.ir  اطلاعات خود در  این سامانه به صورت الکترونیکی بارگذاری کنند. 

این مقام مسئول همچنین از ایجاد سامانه دیگری توسط اتاق تعاون ایران با نام ﺑزرﮔﺗرﯾن سامانه نمایشگاهی و خرید و فروش صنایع ساخت و ساز خبر داد و گفت: سامانه خرید و فروش صنعت ساختمان به زبان های فارس، انگلیسی، عربی، روسی دارای دامین ها و وب سایت های مختص با همان محدوده جغرافیایی است. 

وی ابراز داشت:  این سامانه قابلیت جستجو بر حسب محصول مشابه تولیدی شرکت های مختلف، شرکت های واردکننده و تولیدکننده یک محصول، ایجاد ساختارهای مزایده ای، شرکت های پیمانکاری و خدمات مهندسی را دارا خواهد بود.

برچسب ها: علی مطیع جهانی ، پشتیبانی ، برنامه ریزی ، تحقیقات لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mt7

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: پشتیبانی برنامه ریزی تحقیقات اتاق های تعاون کشور اتاق تعاون ایران ارزیابی عملکرد برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • تکمیل ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در یزد/ خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع