Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، گفت: سامانه انتشار نتایج ارزیابی عملکرد دولت یک سامانه تعاملی است که مستندات ارزیابی دستگاه‌ها در آن بارگذاری شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نشست «نقش‌آفرینی در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی» با حضور میثم لطیفی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، علاءالدین رفیع‌زاده؛ معاون نوسازی اداری و ایمان منصوری؛ رئیس امور مدیریت عملکرد و ارتقای فرهنگ سازمانی و جمعی از مدیران و اعضای اندیشکده‌های کشور، در محل خانه اندیشه‌ورزان ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میثم لطیفی با اشاره به حدیث ا «َلْعَامِلُ عَلَى غَیْرِ بَصِیرَةٍ کَالسَّائِرِ عَلَى غَیْرِ اَلطَّرِیقِ لاَ یَزِیدُهُ سُرْعَةُ اَلسَّیْرِ إِلاَّ بُعْداً» از امام صادق (ع)، گفت: اگر در هر کاری قطب‌نماهایمان خوب کار نکنند، نمی‌توانیم مسیر را خوب تشخیص دهیم و یکی از کار ویژه‌های اصلی مدیریت عملکرد، این است که بدانیم داریم به کدام سمت و سو حرکت می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما در حوزه ارزیابی عملکرد نیازمند یک سری چرخش‌های تحولی هستیم که مهم‌ترین آن‌ها چرخش فرهنگی است؛ ارزیابی عملکرد در فرهنگ دستگاه‌های اجرایی کشور یک کار صوری تلقی می‌شود که صرفاً جایزه‌ای رد و بدل می‌شود و قدردانی‌ای صورت می‌گیرد. متأسفانه ما دچار فرمالیزم و رفتار ظاهری در نظام اداری هستیم و مردم به‌حق از این وضعیت گلایه‌مند هستند.

لطیفی تأکید کرد: باید تحولات جدی در حوزه مدیریت عملکرد رقم بزنیم تا بیش از اینکه صرفاً قانون، مقرره، ارزیابی و جایزه باشد، واقعاً منجر به تغییر رفتار نظام اداری در مواجهه با مردم باشد. برای این کار باید از ارزیابی عملکرد به سمت راهبری و مدیریت عملکرد حرکت کنیم، یعنی به جای اینکه کارمان این باشد که بنشینیم به شاخص‌ها نمره دهیم، مسائل را با همکاری دستگاه‌ها حل کنیم. خیلی اوقات دستگاه‌های اجرایی اشکالات خود را می‌دانند، اما فرهنگ تعارف مانع از رفع این اشکالات می‌شود.

وی در ادامه به اهمیت موضوع فرهنگ اشاره و تأکید کرد: مسئله فرهنگ، مسئله جدی نظام اداری و مورد تأکید حضرت آقاست که ایشان در سیاست‌های کلی نظام اداری به لزوم اصلاح فرهنگ سازمانی اشاره می‌کنند. اتفاق مبارک این است که کار مردم در دستگاه‌های اجرایی روان انجام شود و حتی اصلاً نیازی نباشد به دستگاه‌ها مراجعه کنند. کمک و مشارکت در این رسیدن به تحولات از نسل جوان که به تعبیری مخاطب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، انتظار می‌رود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور مدیریت عملکرد را یک اتفاق پویا دانست و تصریح کرد: مدیریت عملکرد یک واقعه نیست، چیزی که روزی اتفاق بیفتد و تمام شود، بلکه همیشگی و زنده است، ما باید در لحظه از وضعیت نظام اداری کشور مطلع باشیم. مدیریت عملکرد، نبض نظام اداری کشور را به ما نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: ما باید مبتنی بر داده‌های ثبتی حرکت کنیم و نه قضاوت‌ها، خودارزیابی‌ها و خوداظهاری‌ها، چرا که خیلی اوقات اطلاعات کامل به ما داده نمی‌شود و حتی اگر بخواهند هم، چون از یک زاویه خاص به مسئله می‌پردازند، ارزیابی‌ها دقیق نخواهد بود.

لطیفی با بیان اینکه موضوع مدیریت عملکرد یک فرآیند پویاست و در عین حال باید مبتنی بر داده‌های ثبتی باشد خاطر نشان کرد: ما باید به جای شاخص‌های متکثر و جزئی به سوی شاخص‌های ترکیبی و کلی برویم؛ از جمله شاخص‌های عدالت، رشد و بهره‌روی و رضایت. در این مسیر به کمک جوانان اندیشه‌ورز نیاز داریم و از مشارکت این عزیزان استقبال می‌کنیم. به نظر من باید در حکمرانی اسلامی بر این سه شاخص متمرکز شویم. اگر بتوانیم عدالت را اقامه کنیم، در ارکان جامعه بهره‌وری و رشد را داشته باشیم، رضایت هم اتفاق می‌افتد. این سه با هم باید دیده شوند، درواقع باید زنجیره ارزیابی عملکرد از سطح فردی تا سطح ملی و بین‌المللی را با هم ببینیم.

وی در پایان گفت: دست نیاز به سوی اندیشه‌ورزان عزیز دراز می‌کنیم و از شما کمک می‌خواهیم تا بتوانیم تحولی در نظام ارزیابی عملکرد کشور ایجاد کنیم.

در ادامه این نشست، رفیع‌زاده ضمن ابراز خرسندی از وجود اندیشکده‌ها و نقش مشارکتی آنان در تعامل با دستگاه‌های اجرایی، گفت: موضوع مدیریت عملکرد هنوز در کشور ما جدید است و به بلوغ نرسیده‌ایم، نگاه‌های متفاوتی به این مسئله باعث می‌شود جای کار بسیاری داشته باشیم و در این راه از اندیشه‌ورزان و اندیشکده‌ها دعوت می‌کنیم در کنار ما باشند.

همچنین رئیس امور مدیریت عملکرد و ارتقای فرهنگ سازمانی، به تشریح فرآیند مدیریت عملکرد در سازمان اداری و استخدامی کشور اشاره کرد و گفت: ارزیابی عملکرد در دو سطح ملی و استانی و در شاخص‌های عمومی و اختصاصی صورت می‌گیرد.

وی همچنین منابع تدوین و طراحی شاخص‌های ارزیابی، پشتوانه قانونی، فرآیند تدوین و ارزیابی شاخص‌های عمومی و اختصاصی، محور‌های ارزیابی عملکرد عمومی دستگاه‌های اجرایی در سطح ملی، فهرست دستگاه‌های ملی ارزیابی‌شونده از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور را تشریح کرد و گفت: سامانه انتشار نتایج ارزیابی عملکرد دولت یک سامانه تعاملی است که مستندات ارزیابی دستگاه‌ها در آن بارگذاری شده است، از اندیشه‌ورزان و اندیشکده‌ها دعوت می‌کنیم ضمن مطالعه این مستندات، نظرات خود را از طریق این سامانه به دست ما برسانند. سازمان اداری و استخدامی کشور از ظرفیت مشارکت اندیشه‌ورزان در اجرای فرآیند‌های مدیریت عملکرد استقبال می‌کند.

گفتنی است، در پایان این نشست حاضران دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود را با رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور مطرح کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عملکرد دستگاه های اجرایی ارزیابی عملکرد دولت قطب نما رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور دستگاه های اجرایی ارزیابی عملکرد مدیریت عملکرد اندیشه ورزان اندیشکده ها نظام اداری دستگاه ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان از رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مظفر جمالی‌نژاد، ظهر امروز، در دیدار  با استاندار لرستان گفت: تحقق  شعار سال برای امید و اعتمادآفرینی‌ هرچه بیشتر در جامعه نیازمند همراهی و اهتمام دستگاه‌های اجرایی است.

او با اشاره به اتخاذ سیاست پیشگیرانه و اقدام به‌موقع دیوان محاسبات لرستان در چارچوب اختیارات قانونی، اضافه کرد: استفاده از تهیه تفریغ زودهنگام، تهیه گزارش‌های تحلیلی و آسیب‌شناسی و راه‌اندازی سامانه 198 ازجمله اقدامات این اداره‌کل است.

توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان عنوان کرد: رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی، بازدید‌های میدانی، برگزاری نشست‌ها و دوره‌های  آموزشی و تخصصی از دیگر اقدامات این اداره‌کل بوده‌است.

جمالی‌نژاد با اشاره به کمک به پیشرفت و توسعه لرستان، بیان کرد: دستاوردهای خوبی را در تحقق منابع  و مصارف بودجه،  جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی به‌دست آورده‌ایم.

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، نیز در این نشست گفت: تصمیم‌گیری  مؤثر و اجرای برنامه‌های کلان و راهبردی نیازمند اصلاح و بازنگری در فرآیندها و نظام بودجه‌ریزی فعلی است.

او ورود دیوان محاسبات را به حوزه شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی بسیار مهم دانست و یادآور شد: از ارسال گزارش‌های  تحلیلی و نتایج نظارت برخط ماهانه برای کمک به تصمیم‌گیری بهتر استقبال می‌کنیم.

انتهتی پیام/645

دیگر خبرها

  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارکنان دولت حق دریافت هدیه را نخواهند داشت
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد